Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 708g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 78g26kcal0.5g4.3g0.2g2g
Poronliha, paistettu 212g425kcal52.7g0g23.9g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g236g94kcal2.4g19.1g0.7g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g13g16kcal0.3g0.8g1.2g0.2g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1121kcal111.8g48.4g52g4.4g
Valittu annoskoko1250g561kcal55.9g24.2g26g2.2g
Annoskoko puolitettuna625g280kcal28g12.1g13g1.1g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305