Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali393g83kcal4.7g13.3g0.8g8.2g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.9g0.2g1.4g
Vesi161g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 107g354kcal2.1g3.2g37.5g0g
Kananmuna kuoreton 118g168kcal14.7g0.4g12.1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)5.9g17kcal0.6g1.1g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g78kcal0.1g0.1g8.6g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g375g1012kcal63.7g0g82.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3466kcal173.8g44g285.6g19.2g
Valittu annoskoko1250g1733kcal86.9g22g142.8g9.6g
Annoskoko puolitettuna625g867kcal43.5g11g71.4g4.8g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459