Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 191g265kcal23.9g0.6g18.7g0g
Sokeri 246g998kcal0g245.7g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g26g102kcal0g25.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 423g1450kcal43g295.7g5.1g14.8g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 104g921kcal0g0g104.2g0g
Porkkana 260g85kcal1.6g14.5g0.5g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7641kcal137g1164g257g42.8g
Valittu annoskoko1250g3821kcal68.5g582g128.5g21.4g
Annoskoko puolitettuna625g1910kcal34.3g291g64.3g10.7g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671