Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 426g651kcal82.2g0g35.8g0g
Paprika keltainen 256g77kcal2.4g13g0.5g5.1g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)170g60kcal2.7g11.8g0.2g2.4g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Chili paprika punainen17g6.8kcal0.3g1.5g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 85g17kcal0.3g0.9g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g196g169kcal9.8g31.4g0.6g14.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2062kcal199.6g129.6g78.2g47.4g
Valittu annoskoko1250g1031kcal99.8g64.8g39.1g23.7g
Annoskoko puolitettuna625g516kcal49.9g32.4g19.6g11.9g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400754