Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 181g581kcal48.5g0g43.4g0g
Vesi680g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi15g42kcal1.3g1g3.4g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g340g170kcal4.8g37.4g0.7g4.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g34g95kcal6.5g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1776kcal122.2g76.8g110g8.8g
Valittu annoskoko1250g888kcal61.1g38.4g55g4.4g
Annoskoko puolitettuna625g444kcal30.6g19.2g27.5g2.2g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901