Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras92g323kcal12.4g60.4g2.7g5.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha461g765kcal87.5g0g46.1g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g5.1g46kcal0g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Kananmuna kuoreton 148g212kcal18.6g0.4g15.2g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g384g96kcal12.7g11.1g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g92g26kcal1g4.4g0.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2970kcal266.2g159g139.2g18.8g
Valittu annoskoko1250g1485kcal133.1g79.5g69.6g9.4g
Annoskoko puolitettuna625g743kcal66.6g39.8g34.8g4.7g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042