Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g96g27kcal0.6g5.7g0.2g2.4g
Parsakaali brokkoli 48g17kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Purjosipuli 24g5.5kcal0.4g0.6g0g0.5g
Herkkusieni 48g7.6kcal1g0.1g0.2g0.7g
Valkosipuli 3.4g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu4.8g3.8kcal0.1g0.9g0g0.1g
Chili paprika punainen4.8g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Soijakastike 14g8.7kcal0.7g1.4g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g3.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi960g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g43g152kcal1.5g35.2g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g453kcal13.8g91.4g1.6g11.4g
Valittu annoskoko1250g227kcal6.9g45.7g0.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna625g113kcal3.5g22.9g0.4g2.9g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258