Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 257g196kcal4.8g39.9g0.5g2.6g
Seiti pakaste 149g115kcal26.1g0g1g0g
Voi 5.4g40kcal0.1g0g4.4g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g14g18kcal0.6g3.1g0.3g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 644g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g66g26kcal0.6g4.1g0.1g1.8g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g76g34kcal2.3g3.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g882kcal70g105.2g15g10.8g
Valittu annoskoko1250g441kcal35g52.6g7.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna625g220kcal17.5g26.3g3.8g2.7g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405442