JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta596g895kcal119.3g0g47.7g0.6g
Vesi277g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)95g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Pekoni rasvainen 13g49kcal1.6g0g4.8g0g
Olut, alkoholiton Nikolai130g20kcal0.3g3.8g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 1.6g5.1kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g3.6g10kcal1g1.2g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g3.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka10g8.4kcal0.3g2g0.1g0.1g
Hunaja 7.9g26kcal0g6.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2173kcal252g54.2g106.8g11.4g
Valittu annoskoko1250g1087kcal126g27.1g53.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna625g543kcal63g13.6g26.7g2.9g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405616