Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g485g116kcal5.8g16.5g1g10.2g
Sipuli (kuorittu)97g26kcal1.3g4.7g0.2g1.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka97g11kcal1.1g1.1g0.2g1g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g87g26kcal1.3g4.4g0.3g0g
Vesi485g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g359kcal19g53.4g3.4g25.6g
Valittu annoskoko1250g179kcal9.5g26.7g1.7g12.8g
Annoskoko puolitettuna625g90kcal4.8g13.4g0.9g6.4g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913