Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 773g1102kcal96.6g2.3g79.2g0g
Tonnikala vedessä 140g147kcal31.5g0g2.1g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)56g26kcal1g4.5g0.4g0.9g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)140g464kcal37.9g0g33.7g0g
Tomaatti, tuore140g29kcal0.8g5.3g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3533kcal335.6g24.2g231.6g5.8g
Valittu annoskoko1250g1766kcal167.8g12.1g115.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna625g883kcal83.9g6.1g57.9g1.5g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388