Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g410g266kcal13.5g18.4g16g0g
Kananmuna kuoreton 225g322kcal28.2g0.7g23.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g615g2139kcal21.5g498g6.1g18.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5454kcal126.4g1034.2g90.4g36.8g
Valittu annoskoko1250g2727kcal63.2g517.1g45.2g18.4g
Annoskoko puolitettuna625g1364kcal31.6g258.6g22.6g9.2g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483