Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)484g673kcal53.7g1.9g50.3g0g
Sokeri 171g696kcal0g171.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl61g544kcal0g0g60.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 131g450kcal13.4g91.7g1.6g4.6g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.6g0g0.1g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g12g47kcal0g11.9g0g0g
Raparperi 202g68kcal1.4g11.1g0.2g2.8g
Mansikka 137g64kcal0.7g11.5g0.3g2.6g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5126kcal139.6g607.8g225.8g20.2g
Valittu annoskoko1250g2563kcal69.8g303.9g112.9g10.1g
Annoskoko puolitettuna625g1282kcal34.9g152g56.5g5.1g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692