Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha330g547kcal62.6g0g32.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g264g66kcal3.4g11.1g0.5g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g198g666kcal24.7g132.8g4g11.9g
Kananmuna kuorineen punnittu179g226kcal19.7g0.5g16.1g0g
Persilja40g4.7kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta33g151kcal13.2g0g10.5g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g66g17kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )10g89kcal0g0g9.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g66g19kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3604kcal251g303.8g148.4g35.6g
Valittu annoskoko1250g1802kcal125.5g151.9g74.2g17.8g
Annoskoko puolitettuna625g901kcal62.8g76g37.1g8.9g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411401