Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 433g152kcal20g8.4g1.3g10.8g
Sipuli 79g24kcal1g3.8g0.2g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.2g65kcal0g0g7.2g0g
Hunaja 10g33kcal0.1g8.2g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 721g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g681kcal46.4g46.8g27.8g25g
Valittu annoskoko1250g341kcal23.2g23.4g13.9g12.5g
Annoskoko puolitettuna625g170kcal11.6g11.7g7g6.3g
Arvot/100g100g27kcal1.9g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266