Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 53g77kcal1.7g16.8g0.1g0.4g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 399g547kcal87.8g0g21.5g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g133g47kcal2.4g8.5g0.3g4.3g
Selleri, annos 50g53g7.4kcal0.5g1.6g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g160g32kcal1g6.1g0.5g2.2g
Kesäkurpitsa zucchini 80g14kcal0.4g2g0.3g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Paprika, punainen80g21kcal0.7g3.7g0.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1652kcal194.4g109.2g47.2g30.8g
Valittu annoskoko1250g826kcal97.2g54.6g23.6g15.4g
Annoskoko puolitettuna625g413kcal48.6g27.3g11.8g7.7g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412612