Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 245g44kcal1.4g6.1g1g1.7g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g11g17kcal0.9g3.3g0g0.1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g350g123kcal3.5g22.8g1.8g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Basilika, kuivattu 0.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.3g
Timjami 0.7g2kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Oregano, kuivattu 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g210g500kcal25.9g0g39.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g28g93kcal3.4g18.2g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1631kcal73.2g114.2g87.2g12.2g
Valittu annoskoko1250g816kcal36.6g57.1g43.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna625g408kcal18.3g28.6g21.8g3.1g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=414876