Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 145g110kcal2.7g22.4g0.3g1.5g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 145g198kcal3.9g35.3g3.3g5.1g
Fenkoli, annos 100g145g45kcal1.8g10.6g0.3g4.5g
Kasvisliemikuutio 16g49kcal1.5g2.2g3.8g0.3g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g73g87kcal2.3g3.3g7.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 726g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g978kcal24.4g147.6g30g22.8g
Valittu annoskoko1250g489kcal12.2g73.8g15g11.4g
Annoskoko puolitettuna625g245kcal6.1g36.9g7.5g5.7g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094