JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 29g31kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Chili paprika punainen7.4g3kcal0.1g0.7g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.6g1.9g
Kani 743g1209kcal156.9g0g64.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g50g10kcal0g3.2g0g0g
Oliiviöljy 25g219kcal0g0g24.8g0g
Paprika punainen 101g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1g1.3kcal0g0.2g0.1g0.1g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g8.9g2.2kcal0g0.8g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g9g8.5kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g69g21kcal0g0g0g0g
Vesi198g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3100kcal322.4g30.6g182.8g9.2g
Valittu annoskoko1250g1550kcal161.2g15.3g91.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna625g775kcal80.6g7.7g45.7g2.3g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386