Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi972g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 243g82kcal1.7g13.4g0.2g3.4g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g34g114kcal0g27.9g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g392kcal3.4g82.6g0.4g7.8g
Valittu annoskoko1250g196kcal1.7g41.3g0.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna625g98kcal0.9g20.7g0.1g2g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081