Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g467g607kcal98g0g32.7g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)467g327kcal56g14g4.7g0g
Rypsiöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g233g61kcal2.8g11.2g0.5g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g35g133kcal0.4g32.2g0.2g0g
Paprikajauhe 7g23kcal1g1.3g0.9g2.6g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g18g17kcal0.2g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2746kcal316.8g123.8g124.6g5.2g
Valittu annoskoko1250g1373kcal158.4g61.9g62.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna625g687kcal79.2g31g31.2g1.3g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418958