Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus8.5g27kcal1g0g2.6g0g
Herne 213g147kcal10.8g20g0.9g6.6g
Vesi853g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 171g378kcal29.9g0g29g0g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1104kcal83.4g40g65g13.2g
Valittu annoskoko1250g552kcal41.7g20g32.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna625g276kcal20.9g10g16.3g3.3g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061