Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 110g70kcal0.5g12.9g0.4g4.9g
Porkkana 290g95kcal1.8g16.1g0.6g7.4g
Peruna, vanha, kuorittu 237g181kcal4.5g36.8g0.5g2.4g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g96g362kcal29.1g55.9g2.5g2.3g
Grahamjauho 75g247kcal8g45.7g1.7g7.5g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 365g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g18g14kcal0.2g3.3g0.1g0g
Flora culinesse46g338kcal0g0g37.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2612kcal88.4g341.4g86.4g49g
Valittu annoskoko1250g1306kcal44.2g170.7g43.2g24.5g
Annoskoko puolitettuna625g653kcal22.1g85.4g21.6g12.3g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237