Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 269g34kcal3g2.6g0.5g2.7g
Tomaatti, tuore234g47kcal1.4g8.9g0.7g3.3g
Tonnikala öljyssä 351g665kcal95g0g31.5g0g
Kurkku, tuore140g14kcal0.8g2.4g0.1g1g
Kananmuna, keitetty 257g367kcal32.1g0.8g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2254kcal264.6g29.4g118.2g14g
Valittu annoskoko1250g1127kcal132.3g14.7g59.1g7g
Annoskoko puolitettuna625g564kcal66.2g7.4g29.6g3.5g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751