Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kukkakaali 222g53kcal4g4.9g0.7g5.1g
Pinaatti 69g9kcal1.1g0.3g0.2g0.9g
Paprika keskiarvo 56g16kcal0.5g2.4g0.2g1.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)83g9kcal0.9g0.9g0.2g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g111g31kcal0.7g6.6g0.2g2.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g222g45kcal1.3g8.4g0.7g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 444g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.6kcal0.4g0.7g0g0.1g
Persilja 2.2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton8.3g1.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g357kcal18.6g51.2g4.6g29.2g
Valittu annoskoko1250g178kcal9.3g25.6g2.3g14.6g
Annoskoko puolitettuna625g89kcal4.7g12.8g1.2g7.3g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795