Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 179g1298kcal2.1g0.7g145.5g0g
Sokeri 243g988kcal0g243.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 236g337kcal29.5g0.7g24.2g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g258g876kcal6.4g213.9g1.3g5.2g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g7.2g0.7kcal0.1g0g0g6.1g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.4g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g46kcal0g11.3g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 14g3.8kcal0.5g0.4g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g286g888kcal16.9g43g71.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8926kcal112.4g1037.2g485.2g22.8g
Valittu annoskoko1250g4463kcal56.2g518.6g242.6g11.4g
Annoskoko puolitettuna625g2231kcal28.1g259.3g121.3g5.7g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047