Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g73g533kcal0.7g0.7g58.4g0g
Sokeri 62g252kcal0g62g0g0g
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 119g407kcal12.1g83g1.4g4.2g
Leivinjauhe 3.6g6.4kcal0.2g1.4g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%365g237kcal40.1g15.3g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 120g172kcal15.1g0.4g12.3g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml37g7.7kcal3g0g0.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 15g49kcal0g11.9g0g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.3g29kcal0g7.2g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g146g496kcal2.9g4.4g51.1g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 263g180kcal2.1g39.9g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4852kcal162.4g452.6g257.6g13g
Valittu annoskoko1250g2426kcal81.2g226.3g128.8g6.5g
Annoskoko puolitettuna625g1213kcal40.6g113.2g64.4g3.3g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284