Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty573g802kcal29.6g160.2g3.9g19.5g
Chorizo makkara, annos 100g382g993kcal42g19.1g84g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)239g48kcal1.4g8.4g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 10g84kcal0g0g9.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.8g35kcal0g0g3.8g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g10g9kcal0.1g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3966kcal147.6g382.8g204g40.2g
Valittu annoskoko1250g1983kcal73.8g191.4g102g20.1g
Annoskoko puolitettuna625g992kcal36.9g95.7g51g10.1g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422332