Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g450g1125kcal76.5g0g90g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g129g418kcal18g0.6g38.6g0g
Paprika punainen 77g23kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g193g68kcal8.9g3.9g0.2g4.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g48g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g161g96kcal1.6g7.2g6.4g1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)161g137kcal1.6g5.6g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3784kcal217.4g50.6g293.8g17.2g
Valittu annoskoko1250g1892kcal108.7g25.3g146.9g8.6g
Annoskoko puolitettuna625g946kcal54.4g12.7g73.5g4.3g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393