Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g1168g1577kcal198.5g24.5g79.4g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g26g101kcal6.3g0g8.7g0g
Rypsiöljy 33g295kcal0g0g33.4g0g
Mineraalisuola keskiarvo 17g0.2kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3945kcal409.8g49g243.2g0g
Valittu annoskoko1250g1973kcal204.9g24.5g121.6g0g
Annoskoko puolitettuna625g986kcal102.5g12.3g60.8g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422679