Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 270g385kcal33.7g0.8g27.6g0g
Maitorahka, Valio, 0,3270g175kcal29.7g11.3g0.8g0g
Tomaatti 237g54kcal1.3g8.2g0.7g3.3g
Mozzarella juustoraaste, valio54g156kcal14g0g11.3g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g54g54kcal10.8g1.1g0.5g0g
Sieni tatti, hapero 309g85kcal5.6g8.9g1.5g5.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Sipuli 54g16kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1910kcal191.6g65.8g91.4g20.2g
Valittu annoskoko1250g955kcal95.8g32.9g45.7g10.1g
Annoskoko puolitettuna625g478kcal47.9g16.5g22.9g5.1g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424284