Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 962g807kcal175.5g0g10.6g0g
Pekoni rasvainen 135g506kcal16.2g0g49.8g0g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g10g1kcal0.1g0g0.1g8.2g
Kananmuna kuoreton 106g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2952kcal411g4.2g142.8g17.8g
Valittu annoskoko1250g1476kcal205.5g2.1g71.4g8.9g
Annoskoko puolitettuna625g738kcal102.8g1.1g35.7g4.5g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900