Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 335g271kcal5.3g56.3g0.2g10g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.6g0g
Risottoriisi (Risella), 60g178g622kcal14.2g133.3g3g5.3g
Kasvisliemikuutio 9g28kcal0.9g1.2g2.2g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g17g64kcal4g0g5.5g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g25g50kcal0.8g6.8g2.3g0.2g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g84g226kcal11.7g0.8g19.2g0g
Vesi586g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2833kcal73.8g396.8g100g31.2g
Valittu annoskoko1250g1416kcal36.9g198.4g50g15.6g
Annoskoko puolitettuna625g708kcal18.5g99.2g25g7.8g
Arvot/100g100g113kcal3g15.9g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425251