Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)207g165kcal39.3g0g0.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g129g362kcal24.5g0g28.4g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g387g620kcal6.2g46.5g0.8g7.7g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g10g27kcal1.1g2.5g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 517g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2347kcal142.2g98g62g15.4g
Valittu annoskoko1250g1174kcal71.1g49g31g7.7g
Annoskoko puolitettuna625g587kcal35.6g24.5g15.5g3.9g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455