Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 553g1125kcal98.9g0g81.8g0g
Linssi, punainen, Go Green276g898kcal66.3g135.4g2.8g33.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g269g75kcal1.6g16g0.5g6.7g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)14g36kcal1.8g1.7g2.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4343kcal340.8g319.4g175.8g84.4g
Valittu annoskoko1250g2171kcal170.4g159.7g87.9g42.2g
Annoskoko puolitettuna625g1086kcal85.2g79.9g44g21.1g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122