Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)378g454kcal11.3g15.5g37.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu47g60kcal5.2g0.1g4.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.160g559kcal21.3g108.7g3.8g6.1g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu104g131kcal11.4g0.3g9.4g0g
Tonnikala vedessä 284g296kcal63.7g0g4.3g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%80g225kcal23.3g2g13.7g0g
Katkarapu 95g65kcal13.7g0g1g0g
Oivariini, 754.7g32kcal0g0g3.5g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g95g11kcal1g0.9g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3676kcal302g257.2g156g14g
Valittu annoskoko1250g1838kcal151g128.6g78g7g
Annoskoko puolitettuna625g919kcal75.5g64.3g39g3.5g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427842