Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 96g12kcal1.1g0.9g0.2g1g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g29g7.2kcal0.7g0.6g0.1g0.4g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 482g98kcal2.4g18.8g0.3g2.9g
Cantaloupe meloni241g48kcal1.4g9.9g0.2g2.2g
Mansikka 241g112kcal1.2g20.2g0.5g4.6g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g96g311kcal21.2g1.4g24.1g0g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g10g4.2kcal0.3g0.8g0.1g0.7g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g14g13kcal0.1g2.5g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1929kcal57g110.6g132g23.8g
Valittu annoskoko1250g964kcal28.5g55.3g66g11.9g
Annoskoko puolitettuna625g482kcal14.3g27.7g33g6g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189