Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 660g183kcal7.9g26.8g1.3g13.9g
Sokeri 56g228kcal0g56.1g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g88g27kcal0g8.8g0g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 440g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g884kcal16.4g184.6g2.6g28g
Valittu annoskoko1250g442kcal8.2g92.3g1.3g14g
Annoskoko puolitettuna625g221kcal4.1g46.2g0.7g7g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227