RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 689g741kcal131.3g0g23.4g0g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.2g0.1g0.7g
Tilli, tuore 138g41kcal5.1g1.2g1.1g2.9g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 69g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 276g450kcal7.4g7.4g41.3g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g69g184kcal5.9g35.3g0.7g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2878kcal300.4g92.4g133.2g25.8g
Valittu annoskoko1250g1439kcal150.2g46.2g66.6g12.9g
Annoskoko puolitettuna625g720kcal75.1g23.1g33.3g6.5g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489