Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g338g406kcal64.3g0g16.9g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g25g228kcal0g0g25.4g0g
Tomaattimurska 677g199kcal3.8g35.9g1.4g12.9g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Valkosipuli 25g28kcal2g4.1g0.2g0.5g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g5.1g19kcal0.7g3.1g0.4g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.4g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1869kcal146.8g105g89.4g34.4g
Valittu annoskoko1250g935kcal73.4g52.5g44.7g17.2g
Annoskoko puolitettuna625g467kcal36.7g26.3g22.4g8.6g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070