Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 884g5696kcal124.7g30.1g539.5g154.8g
Vesi118g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g59g130kcal2.7g28.9g0.4g23.6g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g189g581kcal0g145.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g12813kcal254.8g408.6g1079.8g356.8g
Valittu annoskoko1250g6407kcal127.4g204.3g539.9g178.4g
Annoskoko puolitettuna625g3203kcal63.7g102.2g270g89.2g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195