Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 45g15kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Fenkoli, annos 100g45g14kcal0.6g3.3g0.1g1.4g
Maa-artisokka 179g82kcal0.9g14.7g0.4g7.2g
Lehtiselleri 31g4kcal0.4g0.3g0.1g0.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g31g7.5kcal0.6g0.9g0.2g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 9g79kcal0g0g9g0g
Vesi761g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 112g108kcal3.4g21.9g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g640kcal13.4g90.6g21g24.6g
Valittu annoskoko1250g320kcal6.7g45.3g10.5g12.3g
Annoskoko puolitettuna625g160kcal3.4g22.7g5.3g6.2g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404