Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 163g232kcal20.4g0.5g16.7g0g
Sokeri 84g341kcal0g83.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai64g225kcal7.7g45.6g1.3g1.9g
Leivinjauhe 4.9g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 198g261kcal5.2g6.3g23.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl198g671kcal3.9g5.9g69.1g0g
Sokeri 36g144kcal0g35.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.8g0g0g
Mansikka 494g230kcal2.5g41.5g1g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4305kcal80g461.6g223.6g22.6g
Valittu annoskoko1250g2153kcal40g230.8g111.8g11.3g
Annoskoko puolitettuna625g1076kcal20g115.4g55.9g5.7g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709