Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi223g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g449g270kcal6.7g58.4g0.4g4g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g22g20kcal0.7g0.8g1.6g0.2g
Purjoviipaleet rainbow 200g89g18kcal1.2g2.8g0g0g
Seiti x-tra357g286kcal60.7g3.6g3.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g147kcal0.2g0.2g16.1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g89g303kcal1.8g2.7g31.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2086kcal142.6g137g105.8g8.4g
Valittu annoskoko1250g1043kcal71.3g68.5g52.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna625g521kcal35.7g34.3g26.5g2.1g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842