Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 211g51kcal3.8g4.6g0.6g4.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha169g280kcal32.1g0g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)127g34kcal1.6g6.1g0.3g2.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g211g43kcal1.3g8g0.6g3g
Kesäkurpitsa zucchini 211g38kcal1.2g5.3g0.8g1.5g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g105g127kcal3.6g3.8g10.5g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g211g253kcal4.8g10.1g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1755kcal96.8g75.8g113.4g23g
Valittu annoskoko1250g878kcal48.4g37.9g56.7g11.5g
Annoskoko puolitettuna625g439kcal24.2g19g28.4g5.8g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432482