Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g278g1112kcal66.7g4.2g91.7g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g70g270kcal22.9g0g19.7g0g
Ricotta, Castelli347g591kcal45.2g8.7g41.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)208g334kcal5.6g5.6g31.3g0g
Kananmuna kuoreton 229g327kcal28.7g0.7g23.5g0g
Voi 70g504kcal0.8g0.3g56.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.6g0.5g1.6g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6599kcal349.6g104.4g530g4.6g
Valittu annoskoko1250g3299kcal174.8g52.2g265g2.3g
Annoskoko puolitettuna625g1650kcal87.4g26.1g132.5g1.2g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194