Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 113g251kcal19.8g0g19.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 198g451kcal37.6g0g33.7g0g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.9kcal0.3g0.2g0.7g0g
Vesi283g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi48g168kcal2.9g36.6g0.8g1.1g
Kuohukerma,valio,2dl57g193kcal1.1g1.7g19.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 8.5g62kcal0.1g0g6.9g0g
Kaali, valkokaali425g90kcal5.1g14.4g0.8g8.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2507kcal137.8g116.8g164.2g22.8g
Valittu annoskoko1250g1254kcal68.9g58.4g82.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna625g627kcal34.5g29.2g41.1g5.7g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978