Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g67g221kcal8.7g42.2g1.7g5.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)349g122kcal3.5g24.1g1.7g4.9g
Sipuli (kuorittu)78g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.2g7.4kcal0.6g1.2g0g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g201g221kcal50.3g0g2g0g
Suolakurkku (Rainbow)89g27kcal0.7g5.3g0.1g0g
Paprika, punainen54g14kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Porkkana, tuore67g19kcal0.4g3.8g0.1g1.7g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g224g224kcal5.8g10.7g17.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g4.5g12kcal0.5g0.5g0.8g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore20g5kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1806kcal145.6g194g49.2g31g
Valittu annoskoko1250g903kcal72.8g97g24.6g15.5g
Annoskoko puolitettuna625g451kcal36.4g48.5g12.3g7.8g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.8g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435026