Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 459g479kcal102.9g0g6.9g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )93g47kcal0.6g11.2g0.2g0.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 133g101kcal2.5g20.5g0.3g1.3g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 133g176kcal3.5g4.3g16g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 80g100kcal8.8g0.2g7.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1921kcal242g92.2g62g10.8g
Valittu annoskoko1250g961kcal121g46.1g31g5.4g
Annoskoko puolitettuna625g480kcal60.5g23.1g15.5g2.7g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341