Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 398g303kcal7.5g61.7g0.8g4g
Jauheliha, sika-nauta 295g653kcal51.6g0g50.1g0g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.5g0.1g1.3g
Valkosipuli 7.4g8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka52g42kcal1.8g9.8g0.5g0.5g
Lihaliemi laimennettu 369g70kcal0g11.1g2.2g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g55g144kcal14.9g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2480kcal154.8g174.6g126.2g12.2g
Valittu annoskoko1250g1240kcal77.4g87.3g63.1g6.1g
Annoskoko puolitettuna625g620kcal38.7g43.7g31.6g3.1g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978